Cornbread Project

Klik for at se kortet
Hvornår:
30. oktober 2022 kl. 16:00 – 16:00
2022-10-30T16:00:00+01:00
2022-10-30T16:00:00+01:00
Hvor:
CasaV58
Vestergade 58
Aarhus 8000
Cornbread Project @ CasaV58 | Aarhus | Denmark

Dørene åbner kl. 1530
vis vi nu siger “Harp Attack, Big Creek Slim Band, Blues Jamboree, Nande & The Big Difference,” så siger du “ahh Peter Nande”. “Yes” og så er det kun den ene halvdel af dette enestående Blues Project – den anden halvdel: Produceren, Trainman Blues, reggaebassisten, blues-jam bassisten, eller især bassisten Laust Krudtmajer Nielsen – meritterne for de 2 mand er mange og de sammenhænge de har optrådt i er endnu flere – og SAMMEN har de skabt det her helt unikke CORNBREAD BLUES PROJECT bygget op over loops, beats skøre ideer og gode sangere, alt sammen med THE BLUES som fællesnævner.

Denne fredag sent i oktober er der CROSSROADS debut til det 6 mand store orkester stærkt besat på alle pladser.

Tjek dem ud de er på vej i en særdeles spændende retning og hvem ved hvor det ender.

The Cornbread Project har skabt en ny og frisk tilgang til den traditionelle blues med deres album “Catawampus”. De tager tidens produktions teknikker (samples, beats, ambience m.m.) som er velkendt fra pop, R&B, reggae og dancehall og blander det med blues og roots. Resultatet er groovy, vellydende og dansevenlig neo-blues.

Projektet/bandet er dannet af musiker/producer duoen Laust Krudtmejer og Peter Nande som en sen aften i 2017 udvekslede idéer om at udvide grænserne for den blues de begge holder så meget af. Bandet havde deres debut på Blues Alive Festivalen, Horsens, i september 2019 og Bluesnews omtalte koncerten som den bedste og mest interessante. Læs anmeldelsen her http://www.bluesnews.dk/koncertanmeldelse-blues-alive-festival-haandvaerkerforeningen-horsens/

The Cornbread Project er et seks mands band der frontes af de tre sangere Sahra da Silva, Richard Farrell og Peter Nande. På guitar er fantastiske Nicklas Kure, samt den erfarne og top svingende rytmesektion bestående af bassisten Laust Krudtmejer og trommeslageren Marco Diallo.

I Bygningens kælderlokale kan du forvente en blues koncert ud over det sædvanlige! Det bliver Cornbreads original numre blandet med klassikere som f.eks. John Lee Hookers “Hobo Blues”, Muddy Waters’ “Mannish Blues” og ”Rollin’ and Tumblin’” der har fået en friskt og frækt twist.

Det kan lyde sådan her:

Besætning
Sahra da Silva – sang/keyboards
Richard Farrell – sang/guitar
Peter Nande sang/mundharpe/SPD/percussion
Nicklas Kure – guitars
Laust Krudtmejer Nielsen – bas
Marco Diallo – trommer