Dansestudiet fejrer Dansens Dag

Klik for at se kortet
Hvornår:
29. april 2023 kl. 19:00 – 19:00
2023-04-29T19:00:00+02:00
2023-04-29T19:00:00+02:00
Hvor:
Dansestudiet Aarhus
Bissensgade 14b
Aarhus 8000
Dansestudiet fejrer Dansens Dag @ Dansestudiet Aarhus | Aarhus | Denmark

Vi hylder dansen med et lækkert program for øjet, øret og kroppen.
Først med uddrag fra Unikum Dansekompagni’s kommende forestilling “KLICHÉ”, dernæst med masser af glade rytmer og dans til Cubaton workshop for alle og til sidst afslutter vi aftenen med Beats’n Beer.

PROGRAM
Kl.19:00: Uddrag fra “KLICHÉ”- Unikum Dansekompagni’s kommende forestilling
Kl.19:30-21:00: MW April: Cubaton Workshop for alle
Kl. 21:00: Beats’n Beer

OM “KLICHÉ”
Hvad er en kliché for dig?
Vi genkender ofte de samme universelle klichéer. Samtidig kan personlige klichéer være vidt forskellige og kan ændre sig livet igennem.
Klichéer vækker følelser. De kan røre, være dybe, humoristiske og irritere. Men de virker – for “der er jo en grund til at det er en kliché”. Så hvorfor er ordet “kliché” ofte negativt ladet? Er det fordi vi alle vil være originale og unikke?
I forestillingen afprøver vi klichéer, bryder med klichéerne og fortolker klichéer, der er synlige og usynlige. Vi leger med klichéer, der er trends i tiden og klichéer, der portrættere arketyperne i vores samfund.

“KLICHÈ” har premiære fredag d. 9. juni samt kan ses d. 10. og 11. juni på Gellerupscenen. Læs mere om Unikum Dansekompagni HER (https://www.dansestudiet.dk/events/unikum-dansekompagni/)

OM MW APRIL
Cubaton! Hvad er det for en størrelse?
Forestil dig en spændende fusion af alle de populære cubanske danse, så som Reggaeton, Afro-Cuban, Salsa og Timba!
Grisell Bravo vil, med denne workshop i Cubaton, sprede danseglæden helt ud i dine fingerspidser og få dine hofter til at tro du er på Cuba!
Hun giver dig muligheden for at forsvinde ind i musikkens lækre rytmer og sætte alle tænkelige kropsspændinger fri gennem de latinamerikanske bevægelser.
Udover masser af sved på panden kan du regner med at lattermusklen også bliver godt brugt, når vi sammen skaber den perfekte feststemning til at fejre Dansens Dag 2023!

OM GRISELL BRAVO
Grisell er uddannet fra Variety Dans Studio (Circuba) i Havana i 1996 med speciale i Latin og Afrocubansk dans. Hun har arbejdet som professionel danser siden 1997 i forskellige Cabarets og dansekompagnier i Havana. I 1999 flyttede hun til Danmark og fortsatte sit arbejde først som danselærer på Vestjyllands Højskole og derefter i Århus med sin egen Salsaskole. Senere blev hun musik- og danselærer på Århus Musikskole og i dag er hun både danselærer og kropsterapeut.

GRISELL SIGER OM MW:
“Jeg glæder mig allerede til at se mange af jer, som er ivrige efter at bevæge jeres kroppe til rytmen af latinamerikansk musik. Du behøver ikke at koncentrere dig om koreografi, du skal bare følge de trin, som jeg vil gentage flere gange, og det er alt. Lad os få festhumøret i top og nyde den uhøjtidelige, frie stemning sammen.”

BEATS’N BEER
Efter Unikum Dansekompagni’s visning og danseworkshop i Cubaton vil der være “open floor” for dem, der har lyst til at danse videre. Det er muligt at købe noget kølende i Dansestudiets Café, hvor du kan hygge dig i godt selskab med andre dansepassionerede og lade dagens danseindtryk synke ind!

TILMELDING & BETALING
Det er muligt at deltage i hele arrangementet eller blot dele af det.
OBS. Det kræver kun tilmelding og betaling at deltage i MW APRIL.
Tilmelding via link i toppen eller via hjemmesiden: https://www.dansestudiet.dk/maanedens-workshop/
Pladsen er din når betalingen er modtaget.
Aflyser du eller skulle MM bliver aflyst kan købsprisen konverteres til et andet dansetilbud på Dansestudiet et år frem.

STED
Dansestudiet Aarhus,
Bissensgade 14b,
8000 Århus C