Fejring af Dansens Dag – MW APRIL SPECIAL EDITION

Hvornår:
29. april 2022 kl. 19:30 – 22:00
2022-04-29T19:30:00+02:00
2022-04-29T22:00:00+02:00
Hvor:
Dansestudiet Aarhus
Fejring af Dansens Dag - MW APRIL SPECIAL EDITION @ Dansestudiet Aarhus

Dansestudiet fejrer Dansens dag med et lækkert program. Vi hylder dansen på flere måder; med fire dansestykker, med en Månedens Workshop – special edition med live musik og tilslut med et åbent dansegulv og hygge.

PROGRAM
Kl.16.30: På Godsbanen: Dansestykker af Ungdomskompagniet
Kl. 19.00: På Dansestudiet: Dansestykker af Ungdomskompagniet
Kl. 19.30: MW APRIL Dans & elektroniske live beats
Kl. 21.00: Open floor & Vin

DANSESTYKKER AF DANSESTUDIETS UNGDOMSKOMPAGNI

Dansestudiets Ungdomskompagni har gennem et koreografisk forløb arbejdet med udvikling af eget koreografisk udtryk. Fire koreografer vil vise deres koreografiske arbejde på Dansens Dag.

Kl. 16.30-17.00 – På Godsbanen (vi mødes ved hovedindgangen)
“Nevada” af Anine Marie Mæng Dorph
“Good luck for real” af Eline Agerbo Nielsen

Kl. 19.00-19.30 – På Dansestudiet
“Settle down” af Kamille Emilie Thy Larsen
“State lines” af Luna Øgendahl Roldborg

Medvirkende i alle koreografier er dansere fra Dansestudiets Ungdomskompagni.

OM MW APRIL – SPECIAL EDITION MED LIVE MUSIK
Vi starter med opvarmning af hele kroppen med fokus på at komme i kontakt med vores åndedræt og vores sansninger. Tanis akkompagnerer os med lyd og den musik, De skaber i øjeblikket. I takt med at klassen skrider frem vil vi, gennem improvisation, arbejde med følgende spørgsmål:
Hvordan forstår vores kroppe musikalitet? Hvordan kan vi skabe fortællinger med vores bevægelser? Hvordan kan musikken inspirere os?
Workshoppen er for alle niveauer med bevægelseserfaring. Kom som du er! Vi glæder os helt vildt til at bevæge dig og fejre dansen sammen.

NIVEAU
For alle

OM PERNILLE AHRENKIEL OG TANIS DEGN:
Pernille Ahrenkiel er uddannet moderne danser fra Dansestudiets Professionelle Uddannelse i Aarhus og sidenhen videreuddannet i London og Berlin, hvor hun b.la. har beskæftiget sig med performance, improvisation og ladet sig inspirere af bevægelsesformerne Butoh og Gaga. Pernille interesserer sig for dans og bevægelse som værktøjer til at skabe og formidle fortællinger og stemninger samt nærer stor interesse for sammenhængskraften mellem dansere og alt, hvad der bevæger krop og sjæl.
Tanis Silke Nielsen er non-binær, og laver IDM og eksperimentel ambient under kunstnernavnet ‘****&c.’ el. ‘beep et cetera’. De studerer på DIEM, den elektroniske kompositionslinje på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. De har gennem 9 års erfaring med eksperimentel elektronisk musikproduktion skabt et kompositionsmiljø af selvbyggede maskiner, som de bruger til at opføre alt fra improviseret techno, til abstrakt og følsomt elektronisk musik. Tanis’ primære fokus med sit musikalske virke er at forbinde sig selv og lytteren med det latente følelsesliv, som så ofte drukner i hverdagens trummerum.

OPEN FLOOR & VIN
Vi slutter dagen af med at fejre dansen sammen i en mere fri ramme, hvor der kan danses videre, til dem der har lyst til det. Man kan også slå sig ned i Dansestudiets café med et glas, i godt selskab med andre dansepassionerede og lade dagens danseindtryk synke ind.

TILMELDING & BETALING
Det er muligt at deltage i hele arrangementet eller bare dele af det.
OBS. Det kræver kun tilmelding og betaling at deltage i MW APRIL.
Tryk her for tilmelding og betaling: https://ezme.io/c/xCE/krW8
Pladsen er din når betalingen er modtaget.
Aflyser du eller skulle MM bliver aflyst kan købsprisen konverteres til et andet dansetilbud på Dansestudiet et år frem.

STED
MW & OPEN FLOOR & VIN foregår begge på:
Dansestudiet Aarhus,
Bissensgade 14b,
8000 Århus C