Kizomba drop in

Klik for at se kortet
Hvornår:
15. marts 2023 kl. 19:40 – 22:30
2023-03-15T19:40:00+01:00
2023-03-15T22:30:00+01:00
Hvor:
Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
Aarhus 8000
Kizomba drop in @ Folkestedet | Aarhus | Denmark

INTRO
Kevin og Catherine står for aftenens intro, hvor du bliver introduceret til grundtrinnene i kizomba.
Kom, og tag gerne din ven eller veninde med. Det kræver ingen forudsætninger at deltage og heller ingen partner.
Introen tilpasses til dem, der møder op. Det koster 20 kr at deltage i introen (evt på forhånd via Mobilepay 91987733).

SOCIAL
Fri dans starter ca kl 20.15. Møder ingen op til intro, så starter social allerede kl 19.45.
Alle er velkomne, der er ingen tilmelding. Klik dog “Deltager” her på arrangementet!’

PRIS FOR SOCIAL
Det koster ikke noget at deltage i socialdans, men du skal forholde dig til nedenstående, hvis du deltager. Spørg evt Criss eller Gert hvad du kan hjælpe med:

Kizomba Århus er ikke en egentlig forening. Vi er blot en flok danseglade kizombadansere, der mødes til dans. Derfor hjælper vi også hinanden med at pakke udstyret ud, tage opvasken, tørre borde af, stakke stole, pakke udstyret sammen igen og i det hele taget rydde op efter “festen”. Det er ofte de samme personer, der hjælper med det praktiske, og det er ikke holdbart i længden.

NÅR LYSET TÆNDES…
Især afslutningen er vigtig, så når lyset tændes, så betyder det ikke, at nogen vil ødelægge festen, men det betyder, at oprydningen så småt starter, og den skal flere tage del i. Jo flere der tager ansvar, jo senere kan vi fremover tænde lyset!

Husk også at reagere, når du hører dørklokken. Vi har alle et fælles ansvar for at tingene fungerer, så åbn gerne døren for dem der vil ind. Det er et problem pt, at folk står og fryser udenfor.

Det hele foregår på første sal i det store lokale 1.1 med det skønne dansegulv. Du kan komme og danse i det tidsrum, der passer dig, og du behøver ikke at have en dansepartner med.

Du skal benytte Folkestedets hovedindgang (glasdøren), når du skal ind/ud. Er der ingen til at lukke dig ind, så benyt FOLKESTEDETS RINGKLOKKE til venstre på muren!