Kizz Mas Friday

Hvornår:
26. november 2021 kl. 18:00 – 22:30
2021-11-26T18:00:00+01:00
2021-11-26T22:30:00+01:00
Kizz Mas Friday

Kizz-mas friday er en julefest for alle.
Dress code: A touch of Red/White🤶🎅🏻

Elsker du at danse kizomba en hel aften, mødes med andre danseglade til fælles spisning, hygge og inspirerede workshops, prøve nye lækre dansetrin og – gerne 4 timer – så kom til “kizz me friday”!💃🕺

Denne aften bliver der afholdt danseworkshop og social dance i 2 danserum, dvs Kizomba i den store og Bachata/Salsa i det andet, som er lidt mindre.. men til gengæld mere intimt og med spejle. .

“Kizz me friday”, som afholdes lige i hjerte af Århus, starter tidligt kl. 18.00-22.30 – og bliver mega-hyggelig med inspirerende workshop, fællesspisning, socialdance og sjov underholdning – altsammen til lækker lysshow, absolut fed dansemusik og en masse danseglade.. skønne kizomba-friends…))

Praktisk info

☑️ Sted:
Festen afvikles lige i centrum – tæt på Aros/Rådhuset – på Vester Alle 8A ( Gyngen). Der er fine tilkørselsforholde og p-pladser i området. Dansesalen er stor veludstyret med borde, ægte – træ-dansegulv og gode toiletforhold.

☑️ Dansesko 👞👠👟👢👡
Vigtig medbringe indendørs dansesko og gerne nogle, der ikke laver streger eller hakke-mærker i trægulvet. Gulvet er dansevenligt, med slidt halvglat/mat overflade lak, man let kan dreje og slide på.

☑️ Fælles spisning
Kom og spis med..Denne aften bliver det med fællesbord, hvor de der har lyst til at spise med, hver især medbringer lidt julemad til bordet. Smid en besked i kommentarfeltet om, hvad I tager med til fællesbordet. Man kan spise ml 18.30-19.00 dvs under free dance. 😜)

☑️ Program bliver følgende:
kl. 18.00 Free dance
kl. 18.30 Spisning/Fri dans
kl. 19.00Kizomba Basic/ intro af George/Lotte
kl. 19.30 Store sal: Social Dance kizomba/Lille sal: Bachata/Salsa
kl.? Midtvejs-underholdning, julelege og lodtrækning samt andet sjov… 😋
kl. 22.30 Slut – 😉

☑️ DJ Playlist:
Vi laver en perfekt dansevenlig music-mix af Kizomba Fusion, Urban Kizz, Ghettozouk,Semba og Tarraxinha og i 2.rum go Mix af Salsa og Bachata.

☑️ Pris:

0 kr. for spisning (dvs. hvis du ønsker spise med, skal du medbringer julemad til fællesbord)

70 kr. Kizz intro + Kizz Social Dance

I prisen – uanset hvad – er der gratis snacks og 1 stk. drinks (vin/brus ell. alm. vand). Vin/vand/øl mv. kan købes meget billigt. Det er tilladt selv at medbringe drikkevare.😊

☑️ Tilmelding:
Du er først tilmeldt, når du har trykket “Deltager” og betalt for valgt aktivitet. Det skal ske på mobilpay George 25368967 med note Navn og kizz me friday.

☑️ Corona-hensyn
▪️Kizz-me-friday er et dansearrangement for registrerede og forhåndstilmeldte deltager.
▪️Husk bliv hjemme ved det mindste tegn på dårlig helbred, alle passer på hinanden og holder en god håndhygiejne, inden man træder ind på dansegulvet.
▪️Der vil være håndsprit på stedet, men du kan også have en lille spritflaske i din lomme.
▪️Er du i tvivl, kan du skrive pb til Lotte eller George.

🎶🍾🕺🎶💃.. de bedste dansehilsner

Aarhus Kizomba Friends… let’s meet2dance!