La Milonguita – Aarhus – marts edition

Klik for at se kortet
Hvornår:
13. marts 2022 kl. 14:00 – 18:00
2022-03-13T14:00:00+01:00
2022-03-13T18:00:00+01:00
Hvor:
Café Mellemfolk
La Milonguita - Aarhus - marts edition @ Café Mellemfolk

Efter en vidunderlig første søndag på La Milonguita, er det nu tid til den svære to’er. Vi håber at se jer alle sammen igen til La Milonguita – marts edition

Vi får endda besøg af den skønne Sarno & Moya Tango Duo, hvor Patricio og Roberto vil forkæle os med en live tanda eller to.

Vi drømmer om endnu mere tango i Aarhus. Derfor har vi indgået et samarbejde med Cafe Mellemfolk, om at lave en folkelig og stemningsfuld søndagsmilonga, hvor alle er velkommen.

Her kan du komme og svinge din partner, mor eller bror på dansegulvet, eller blot nyde en skål varm suppe eller en kop kaffe med dine tangovenner. Det er også helt ok at sætte sig i en velourstol nede i hjørnet med en kop kaffe, og nyde udsigten med Piazzolla i baggrunden. Er du ny til tango, kan du komme og smage på stemningen.

Konceptet er enkelt; der er tango, kaffe og god søndagsstemning. Cafeens frivillige betjener baren, og vi får lov til at fylde dansegulvet. Win win. Der er gratis entré og alle barens indtægter går til Mellemfolkeligt Samvirke.

Musikken bliver spillet af forskellige DJ’s, som selv får lov til at vælge, hvordan de sammensætter deres musik. For at skabe en afslappet søndagsstemning, bliver der som udgangspunkt spillet tandaer, men uden faste cortinaer.

Håbet er at holde La Milonguita den 2. søndag i hver måned. Vi kører en pilotrunde her i foråret, så de næste to kryds, der skal sættes i kalenderen er:

13. marts
10. april

Fra kl 14-18 alle gangene.

Adressen er Cafe Mellemfolk, Mejlgade 53, 8000 Aarhus C. 1, sal i midterbygningen.

Alting er frivilligt drevet. Hvis du har lyst til at hjælpe med noget, komme og sætte op eller pakke ned, så skriv endelig en besked til La Milonguita – Aarhus.

Følg vores side her: https://www.facebook.com/La-Milonguita-Aarhus-109286254985081

Tangohilsner fra
Daniel, Michael, Ida og Emilie