Månedens Workshop: Hip hop freestyle med Daniel Kalstrup fra Cypher Movement

Klik for at se kortet
Hvornår:
27. februar 2022 kl. 14:00 – 16:00
2022-02-27T14:00:00+01:00
2022-02-27T16:00:00+01:00
Hvor:
Dansestudiet Aarhus
Bissensgade 14b
Aarhus 8000
Månedens Workshop: Hip hop freestyle med Daniel Kalstrup fra Cypher Movement @ Dansestudiet Aarhus | Aarhus | Denmark

I februar måned dedikerer vi Månedens Workshop til Hip hop freestyle. Vi har lavet et samarbejde med den spændende gruppe “Cypher Movement”, som er en del af det århusianske urbane undergrunds dansemiljø. Daniel Kalstrup er en af hovedkræfterne bag “Cypher Movement” og han vil give en workshop på Dansestudiet i principperne bag freestyle.

OM MW FEBRUAR
Denne workshop introducerer de elementer og koncepter, som definerer hiphop freestyle kulturen. Først vil vi gå igennem hiphop foundations og basics. Derefter vil vi beskæftige os med forskellige koncepter, som udfordrer vores forståelse af bevægelse og krop. Til sidst introduceres “cyphering”, og hvad det betyder at være i en cypher (cirkel).
Alle niveauer er velkomne, og det er ikke nødvendigt at have nogen erfaring med hiphop freestyle.

DANIEL SIGER OM MW
“ Jeg glæder mig utrolig meget til at møde dem, som gerne vil lære mere om hiphop freestyle miljøet. Det er altid berigende, når folk interesserer sig for – eller giver en niche genre en chance. Jeg håber også at se en masse forskellige slags dansere, så vi alle kan inspirere hinanden.”

OM DANIEL KALSTRUP
Daniel er en meget dedikeret og ambitiøs danser. Allerede da han begyndte at danse, tog han til udlandet for at få undervisning af nogle af de bedste hiphop freestyle dansere i verden. Han modtog også undervisning i andre stilarter og vigtigst af alt, blev han introduceret til kulturen bag dansen. I dag er han en del af “Cypher Movement” baseret i Aarhus og Cipher Dojo baseret i Frankfurt. Daniel er derfor ofte i Frankfurt for at besøge og lære fra hans to mentorer: Martha Nabwire og Batalla CL.
Han praktiserer i høj grad et princip i hiphop kulturen, som siger, “at man altid kan lære mere og forbedre sig”.

OM CYPHER MOVEMENT
“Cypher Movement” er et frirum for alle dansere, der ønsker at udvikle sig og arbejde med sin dansestil indenfor det urbane dansemiljø.
Vores vigtigste værdier er, at man får en fornemmelse af lighed og tryghed, så vi kan inspirere hinanden og skabe sammen.

Læs mere om “Cypher Movement” på deres facebook side her: : https://www.facebook.com/CypherMovement.dk

NIVEAU:
Alle Niveauer og stilarter er velkomne

PRIS
150 kr.

TILMELDING & BETALING
Tilmelding her: https://ezme.io/c/xCE/zcjd
Pladsen er din når betalingen er modtaget.

Aflyser du eller skulle MW bliver aflyst kan købsprisen konverteres til et andet dansetilbud på Dansestudiet et år frem.

STED
Dansestudiet Aarhus,
Bissensgade 14b,
8000 Århus C