Månedens Workshop: Hip hop med Marie Bang

Klik for at se kortet
Hvornår:
15. oktober 2022 kl. 14:00 – 16:00
2022-10-15T14:00:00+02:00
2022-10-15T16:00:00+02:00
Hvor:
Dansestudiet Aarhus
Bissensgade 14b
Aarhus 8000
Månedens Workshop: Hip hop med Marie Bang @ Dansestudiet Aarhus | Aarhus | Denmark

I oktober får Dansestudiet besøg af Marie Bang, som skal dele ud af al sin viden og kunnen indenfor Hip Hop. Marie er en blomstrende, dansende stjerne og ligeledes et dejligt menneske, som er god til at lære fra sig og skabe trygge rammer. Marie er netop hjemvendt fra en danse inspirationstur i L.A.

OM MW OKTOBER:
Til min workshop på Dansestudiet skal vi danse hip hop, hvor jeg vil fokusere på forskellige grooves og foundations – både i opvarmningen, men også i den koreografi I skal lære. Jeg lægger altid meget vægt på musikalitet, tekstur og kontraster, så disse kvaliteter vil vi også træne. I min undervisning møder jeg altid mine elever hvor de er, og sørger for, at de går fra timen med et smil på læben og ny læring i rygsækken.

MARIE SIGER OM MW:
“Selvom jeg er flyttet til København, vil Aarhus altid have en helt særlig plads i mit hjerte, og jeg elsker at være en del af den konstante udvikling i dansemiljøet. Jeg glæder mig til at danse med jer!.”

OM MARIE BANG:
Marie er født og opvokset i Aarhus men er nu bosiddende i København. Hun er en alsidig professionel danser, men er særligt trænet i hip hop, waacking og house.
Det er vigtigt for Marie at være i konstant udvikling som danser, koreograf og underviser og derfor dygtiggør hun sig regelmæssigt i blandt andet Los Angeles og New York. Hun har undervist internationalt, senest i Toronto, Canada.
Marie underviser fast på Aarhus Dance Education, og driver den anerkendte aarhusianske dansegruppe, Vocazion.
Se Marie her:
https://www.instagram.com/tv/CfUlSBkvlVB/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/tv/Cfo_8sXO3RM/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/tv/CcDwNSyLVCN/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

NIVEAU
16 + Letøvet / Øvet

PRIS
170 kr.

TILMELDING & BETALING
Tilmelding her: https://ezme.io/c/xCE/kTrR

Pladsen er din når betalingen er modtaget.
Aflyser du eller skulle MW bliver aflyst kan købsprisen konverteres til et andet dansetilbud på Dansestudiet et år frem.

STED
Dansestudiet Aarhus,
Bissensgade 14b,
8000 Aarhus C