Månedens Workshop: Holstebro Dansekompagni

Klik for at se kortet
Hvornår:
26. marts 2022 kl. 11:00 – 13:00
2022-03-26T11:00:00+01:00
2022-03-26T13:00:00+01:00
Hvor:
Dansestudiet Aarhus
Bissensgade 14b
Aarhus 8000
Månedens Workshop: Holstebro Dansekompagni @ Dansestudiet Aarhus | Aarhus | Denmark

På Månedens Workshop i marts får vi spændende besøg af Bjørk-Mynte og Jon fra Holstebro Dansekompagni. De er i Aarhus i forbindelse med deres forestilling “The Danish Girl” som spiller på Aarhus Teater fra d. 24.-26. marts.

Kompagniet skriver om “The Danish Girl”:
“ Forestillingen bygger på den rørende historie om danske Einar Wegener. I 1931 var Einar Wegener den første transkønnede i verden, som fik foretaget en kønsbekræftende operation og blev til sit sande jeg: Lili Elbe”

Denne contemporary workshop er derfor ganske særlig med sit interessante fokus på at udforske kønsidentitet i bevægelser.

OM BJØRK-MYNTE BUCHGRAITZ PAULSE
Jeg hedder Bjørk-Mynte og er danser i Holstebros dansekompagni. Jeg har baggrund fra Det kongelige Teaters Balletskole, og er uddannet i samtids dans fra Kunsthøgskolen I Oslo. I forestillingen “The Danish Girl” danser jeg rollen som Lili Elbe.

OM JON IPINA
Jeg hedder Jon og det er mit andet år som danser i Holstebro dansekompagni. Jeg er uddannet i moderne dans fra skolen Codarts i Rotterdam. I forestillingen “The Danish Girl” danser jeg både rollen som “society” og overlægen som udfører operationerne på Lili Elbe.

OM MW MARTS
Workshoppen kommer til at være delt op i to dele.
Første del, vil være en contemporary opvarmnings klasse, som bliver efterfulgt af en guided improvisation session over begreberne “masculine/feminine”.
Anden del af workshoppen vil vi undervise i noget repertoire (koreografi) fra forestillingen “The Danish Girl” og tilslut vil der være 15 minutters talk.

“Vi glæder os til at møde jer og dele et kreativt space sammen. Vi håber at workshoppen vil give jer et indblik i Lilli’s historie gennem bevægelser og kreative opgaver.”

NIVEAU: Letøvet og Øvet

PRIS
250 kr.

TILMELDING & BETALING
Tilmelding foregår gennem hjemmesiden eller via linket: https://ezme.io/c/xCE/kpzG
Pladsen er din når betalingen er modtaget.
Aflyser du eller skulle MW bliver aflyst kan købsprisen konverteres til et andet dansetilbud på Dansestudiet et år frem.

STED
Dansestudiet Aarhus,
Bissensgade 14b,
8000 Århus C

Foto: Jonas Søgaard