Månedens Workshop: Julejazz med Sarah Holm Hermansen

Klik for at se kortet
Hvornår:
3. december 2022 kl. 14:00 – 16:00
2022-12-03T14:00:00+01:00
2022-12-03T16:00:00+01:00
Hvor:
Dansestudiet Aarhus
Bissensgade 14b
Aarhus 8000
Månedens Workshop: Julejazz med Sarah Holm Hermansen @ Dansestudiet Aarhus | Aarhus | Denmark

Vi glæder os sådan til gensynet med Sarah Holm Hermansen på Månedens Workshop i december. Mange har gennem tiden haft stor glæde af skønne Sarahs Jazz undervisning, men da Sarah har tralvt med produktioner og andet, har tiden ikke været til fast ugentlig undervisning på Dansestudiet. Derfor er det ekstra særligt at vi nu kan tilbyde denne jazz workshop med Sarah – og så med et “juletwist”.

OM WORKSHOPPEN:
På denne 2 timers jazzworkshop, skal vi både igennem en grundig teknisk opvarmning, en masse trin og trin-sammensætninger, over gulv samt til slut en koreografi. Vi skal bl.a. arbejde med klassiske jazztrin, drejninger og spring. Alt dette vil i anledningen af december være krydret med en god portion julemusik.

OM SARAH HOLM HERMANSEN:
Sarah blev uddannet moderne i danser i 2015 på Dansestudiets daværende professionelle uddannelse. Sidenhen har hun videreuddannet sig på diverse kurser i New York, London, Berlin og Amsterdam. Efterfølgende har Sarah arbejdet som danser i diverse forestillinger og projekter samt som underviser og koreograf.

SARAH SIGER OM MW:
Jeg glæder mig rigtig meget til at undervise i jazz igen. Jeg har tidligere undervist regelmæssigt i jazz på Dansestudiet, men har desværre ikke tiden til det mere. Derfor er jeg rigtig glad for at få lov til at undervise denne workshop på Dansestudiet, hvor jeg håber på at se mange både gamle – og nye ansigter. Desuden har jeg altid elsket at undervise i jazz i december måned, hvor man kan tilføje en god portion julemusik til undervisningen.

NIVEAU
16 + Letøvet /Øvet

PRIS
170 kr.

TILMELDING & BETALING
Tilmelding her: https://ezme.io/c/xCE/LxlZ
Pladsen er din når betalingen er modtaget.
Aflyser du eller skulle MW bliver aflyst kan købsprisen konverteres til et andet dansetilbud på Dansestudiet et år frem.

STED
Dansestudiet Aarhus,
Bissensgade 14b,
8000 Aarhus C