Månedens Workshop: Moderne dans – Cunningham Teknik med Toke Broni Strandby

Klik for at se kortet
Hvornår:
17. september 2022 kl. 13:30 – 13:30
2022-09-17T13:30:00+02:00
2022-09-17T13:30:00+02:00
Hvor:
Dansestudiet Aarhus
Bissensgade 14b
Aarhus 8000
Månedens Workshop: Moderne dans - Cunningham Teknik med Toke Broni Strandby @ Dansestudiet Aarhus | Aarhus | Denmark

I september glæder vi os til at byde Toke Broni Strandby velkommen tilbage til Dansestudiet. Han vender tilbage efter mange års erfaring i England, som professionel danser. På månedens workshop i september deler han ud af al sin viden og kunnen indenfor den moderne stilart “Cunningham teknik”. Toke er et utroligt behageligt menneske og en super dygtig underviser og vi er meget glade for at han vil give en smagsprøve på denne fantastiske teknik. Læs og se mere om Cunningham teknik og instituttet i New York City her: https://www.mercecunningham.org/

OM MW September:
På denne månedens workshop vil jeg i samarbejde med Dansestudiet, fokusere på Merce Cunninghams tekniske form. Vi vil gennem to timer arbejde med teknikkens primære elementer som netop afspejler kroppens linjer, styrke og smidighed. Specielt samhørigheden og også oppositionen mellem rygsøjlen og benene, fornemmelsen for rummet samt den rytmiske nøjagtighed, vil være i fokus.

Ved hjælp at elementerne i teknikken, vil vi kombinere det med det flow og den “leg-agtighed”, der gemmer sig i Cunningham teknik generelt.

OBS: MW foregår på Dansestudiet og er IKKE en online workshop!

Toke SIGER OM MW:
Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til Dansestudiet og møde jer alle. Jeg har selv danset i studierne år tilbage, og nu glæder jeg mig til at se og møde alle jer der deler en passion for bevægelse her i Århus.
Jeg glæder mig til at se jer ☺

Se hvordan Toke underviser her: https://drive.google.com/file/d/1GYMc3MkkMrml40z7z1PMcr8wrV3lFAzU/view?usp=drive_web

OM Toke
Toke er uddannet med en Bachelor i Performance Kunst fra England og har i 8 år arbejdet som professionel danser og Rehearsal Director ved det engelske nationale kompagni, Candoco Dance Company.
Han valgte sidste år at søge videre og vende hjem til Danmark, hvor han nu er ansat som underviser ved den Kgl. Balletskole i Holstebro samt som tilknyttet og freelance underviser ved bla. Dansk Talent Akademi, Holstebro Dansekompagni med flere.

Se et danse portræt af Toke her: https://vimeo.com/507126320

NIVEAU
16 + Begynder / letøvet

PRIS
200 kr.

TILMELDING & BETALING
Tilmelding her: https://ezme.io/c/xCE/kDay

Pladsen er din når betalingen er modtaget.

Aflyser du eller skulle MW bliver aflyst kan købsprisen konverteres til et andet dansetilbud på Dansestudiet et år frem.

STED
Dansestudiet Aarhus,
Bissensgade 14b,
8000 Aarhus C