Månedens Workshop November (special edition): High Five Fredag

Klik for at se kortet
Hvornår:
4. november 2022 kl. 19:30 – 22:00
2022-11-04T19:30:00+01:00
2022-11-04T22:00:00+01:00
Hvor:
Dansestudiet Aarhus
Bissensgade 14b
Aarhus 8000
Månedens Workshop November (special edition): High Five Fredag @ Dansestudiet Aarhus | Aarhus | Denmark

Vi fylder Dansestudiet med danseglæde, lys og liv, den første fredag i det mørke november. Vi skal bevæge os sammen, lære nye bevægelsesformer, grine og skåle for alt det skønne i livet.

Denne særlige aften byder på:

Kl.19.30: MW – Akroyoga for dansere

Kl. 21: Open Floor & Bar
…og gi’ en masse High Fives undervejs!
Vi håber at se dig!

OM MW NOVEMBER
Workshoppen er en introduktion til akroyoga og et bevægelseslaboratorium, der undersøger hvordan akroyoga og dans kan kombineres.
Der tages afsæt i positioner og flows fra akroyogaen. Sammen med gæsteunderviser, Nicolas Sibani, der har mere end 10 års erfaring med akroyoga, præsenterer Rikke principper om bone stacking, vægtoverførsel og nonverbal kommunikation.
Herefter skal vi i samrum undersøge hvordan acroyogaen kan tænkes ind i dansen. Vi skal arbejde med kontraster, sammenhæng og dynamik.
Som deltager er det en fordel at have noget danseerfaring. Akroyoga introduceres på begynderniveau.

RIKKE SIGER OM MW:
Jeg glæder mig meget til at undervise denne MW. Både fordi jeg selv finder stor glæde i at udveksle erfaringer mellem min danse- og akroyogapraksis, men også fordi en begynderklasse i akroyoga er noget af det fedeste i verden: Stejl læringskurve, masser af succesoplevelser og overvindelser på stribe. YES.

OM RIKKE EBLING
Rikke er medstifter af Akroyoga Aarhus (AYA). Akroyogaen har været en del af hendes bevægelsesverden siden 2016. De sidste 3 år har hun undervist som freelancer i både ind- og udland. Rikkes dansebaggrund er fæstet i floorwork, kontaktimprovisation og contemporary og hun oplever i høj grad at danseteknik former og styrker akroyoga og omvendt.
PT. underviser Rikke med Nicolas Sibani og over det sidste år, har de udviklet en praksis, hvor improvisation og flow er i fokus.

OPEN FLOOR & BAR
Vi slutter dagen af med at fejre dansen sammen i en mere fri ramme, hvor der kan danses videre, til dem der har lyst til det. Man kan også slå sig ned i Dansestudiets café med et glas, i godt selskab med andre danse- og bevægelsespassionerede. Der kan betales med mobilepay i baren.

NIVEAU
16 + Begynder/Letøvet

PRIS
100 kr.

TILMELDING & BETALING
Tilmelding her: https://ezme.io/c/xCE/knsj
Pladsen er din når betalingen er modtaget.
Aflyser du eller skulle MW bliver aflyst kan købsprisen konverteres til et andet dansetilbud på Dansestudiet et år frem.

STED
Dansestudiet Aarhus,
Bissensgade 14b,
8000 Aarhus C