Rasmus Dissing og flamencolegenderne. Koncert, sherrysmagning & Spansk paella

Hvornår:
3. februar 2023 kl. 18:30 – 18:30
2023-02-03T18:30:00+01:00
2023-02-03T18:30:00+01:00
Hvor:
Ravnsøvej 51, 8680 Ry
Rasmus Dissing og flamencolegenderne. Koncert, sherrysmagning & Spansk paella @ Ravnsøvej 51, 8680 Ry

Få en eksklusiv musikalsk og kulinarisk oplevelse helt ud over det sædvanlige! Oplev det ældgamle broderskab mellem vin og flamenco når sanger Rasmus Dissing møder den spanske flamencokultur i de mest intime rammer i Jaungyde Forsamlingshus ved Ry.

Oplev de mytiske vine fra den sydspanske by Jerez de la Frontera i samspil med musikken. I Andalusien siger man at man kan smage på musikken og lytte til vinen – fra den knastørre Fino til den søde PX. Inden koncerten serveres Spansk paella med lækker salat og friskbagt brød.

Billetter her:
rabatkode VINTERRABAT2023
Normalpris kr. 550.- Med kode kr. 400

https://billetto.dk/e/rasmus-dissing-flamencolegenderne-koncert-vinsmagning-spansk-paella-billetter-767768

Arrangementet starter kl. 18.30 Dørene åbnes kl. 18.00.

Koncerten er et spændende musikalsk møde mellem sanger Rasmus Dissing, flamencosanger Juan Murube fra Sevilla, flamencodanser og flamencoambassadør Kirstine Hastrup, og guitaristerne Nikolaj Rosengreen og Lasse Grøftehauge.

Rasmus Dissing – søn af Povl Dissing – bærer en stor arv fra sin far med rod i den danske sangskat. Ved at lade den danske sang møde flamencoen finder han, med stor respekt for begge traditioner, sine egne horisonter og sætter med nye fortolkninger sit eget personlige præg på kendte danske sange.

Kirstine Hastrup er Flamencodanser og har boet en stor del af sit liv i Spanien. Hun er uddannet af Spaniens bedste dansere, som hun selv har optrådt med i store projekter kombineret med danske musikere.

Koncerten bliver et stemningsfuldt møde mellem nord og syd, hvor den danske sangskat af højskolesange, Povl Dissing, Benny Andersen, Sebastian og Carl Nielsen.

Inden koncerten serveres der en overdådig skaldyrspaella tilberedt af Danmarks førende paellakok Thorbjørn Carl Hjalager. Drikkevarer kan tilkøbes.

Bag arrangementet står Flamenco Teatret og Lakelands. Flamenco Teatret er stiftet af Kirstine Hastrup som, på trods af sit danske ophav, i 2020 fik den ærefulde og officielle titel som flamencoambassadør af Jerez de la Frontera. Bag Lakelands står skuespiller og kok Thorbjørn Carl Hjalager der efter mange år i Spanien kender de kulinariske spanske hemmeligheder som få andre på disse breddegrader.

Kirstine Hastrup vil undervejs fortælle om Jerez og om flamencokulturen.

Medvirkende:

Sanger: Rasmus Dissing

Flamencosanger Juan Murube (Sevilla)
Guitarist: Nikolaj Rosengreen

Guitarist: Lasse Grøftehauge.
Flamencodanser og flamencoambassadør af Jerez: Kirstine Hastrup.

Kok og skuespiller: Thorbjørn Carl Hjalager