Silent Groove Dancing m. Groove Love by Lotte og V58 i Århus C

Hvornår:
31. oktober 2022 kl. 19:00 – 20:15
2022-10-31T19:00:00+01:00
2022-10-31T20:15:00+01:00
Hvor:
CasaV58
Silent Groove Dancing m. Groove Love by Lotte og V58 i Århus C @ CasaV58

Silent Groove Dancing!

Groove Love by Lotte, samarbejder i disse 4 events med V58 i Vestergade i Aarhus, om at sprede danseglæde og god musik til alle danseglade mennesker 🤩🤩

Kan du lide at bevæge dig til musik? Kan du lide at danse? Har du en bred musiksmag og kan lide meget forskelligt musik? Så er Groove Dancing stensikkert noget for dig.

Vi danser Silent – og det betyder ganske enkelt at du får et headset på, i dette hører du musikken og min stemme. Jeg guider dig igennem sangene med nogle helt simple grundtrin. Nogle grundtrin som du danser på din egen måde. Vi danser altså til den samme rytme og sang, men på hver vores måde.

Groove kan ikke gøres forkert. Alle kan være med! Du behøver ikke at have prøvet det før, eller gået til andet dans eller lign.

Musikken er varieret, og krydser både genre og musik-årtier – og playlisten er ny hver gang 🎧🎶🎵🎧

Jeg garanterer dig, at du får rørt hele din krop, sved på panden og et smil på læben 🤩🤩

Kom bare i behageligt tøj – og et par gode sko, og evt. et underlag eller tæppe eller lign. da vi slutter af med fælles afslapning.

Tag din veninde, mor, søster, kollega, datter, eller mand med – og nyd en times super dejlig dans, som slet ikke kan gøres forkert. Vi tænker slet ikke på hvordan det ser ud, vi skal ikke gøre noget på en bestemt måde, eller gøre det ens, vi danser alle sammen på vores måde. Det gælder blot om at nyde musikken 🎶🎶

Pris for ca. 70 minutters dans er kr. 100,- betales ved døren.

Men tryk deltager hvis du kommer – så jeg ved hvor mange jeg skal danse med, og have udstyr med til 🎧🎧🎧🎧

The Groove is on 🔥🔥