sep
26
søn
Fællestræning d. 26/9 AFLYST @ Fjordsgade Fritids- og Foreningshus | Aarhus | Denmark
Fællestræning d. 26/9 AFLYST
sep 26 kl. 11:00 – 13:00
Fjordsgade Fritids- og Foreningshus
Fællestræning d. 26/9 AFLYST @ Fjordsgade Fritids- og Foreningshus | Aarhus | Denmark

AFLYST – AFLYST
Pga manglende tilmeldinger

Skal vi danse sammen den sidste søndag i september??

Vi har booket det dejlige lokale på Fjordsgade Skole fra kl. 11-13 søndag d. 26. september til fællestræning – det er helt gratis at deltage, blot skal du være medlem af Raksa Mavedanserforening.

Hvad skal vi så danse?
– Vi kan repetere Raksa-dansen, eller tage den helt forfra, hvis der er nye, der ikke har prøvet den endnu.
– Vi kan nørde i noget teknik
– Fri dans til fed musik
– Vi kan træne basis-bevægelser til fed musik, fx 8-taller i alle retninger og afskygninger, shimmi, kameler, cirkler, afro og ummi, osv.
– Vi kan svælge i gakkede gangarter (2/4 shimmi, egyptian walk, chicken walk, ghawazee, boat walk, suheir zaki)

Bemærk der er ikke en decideret underviser – vi satser på at uanset hvad vi vælger at lave, er der en øvet danser i lokalet, der vil danse for.

Hvis du arbejder med et personligt projekt/gruppeprojekt og godt kunne bruge et stort lokale til at prøve noget af, er der måske også plads til det.

Send straks en mail til raksa.mavedans@gmail.com og tilmeld dig og skriv hvad du kunne tænke dig at danse og hvis du vil være medlem.

Adressen er N.J. Fjordsgade 2, 8000 Aarhus C.

——————————————————-
Efterskrift – hvorfor har vi Fællestræning:

Fjordsgade – en dansesal for medlemmer
Vi kunne godt drømme om at have et fast ugentligt lokale, hvor alle Raksas medlemmer har mulighed for at mødes og fællestræne, netværke og hygge, og hvor man gratis kan låne lokalet til at arbejde med det projekt man lige har gang i.

Lokalet har vi fundet, nemlig den smukt restaurerede tidligere gymnastiksal på Fjordsgade i Aarhus, med lækkert trægulv, spejlvæg og fin omklædning.
I maj/juni har vi forsøgsvis udbudt gratis fællestræning i Raksa-dansen 5 søndage, og det har været superskønt at mødes og danse sammen, men vi var ikke så mange som vi havde håbet.

Derfor har vi forsøgsvis kun booket lokalet en søndag om måneden resten af 2021 og er interessen der, kan vi sætte flere søndage på – i år eller efter nytår. Datoerne kommer her:
• Søndag d. 26. september kl. 11-13
• Søndag d. 31. oktober kl. 11-13 (måske til træning inden pude-hafla samme dag)
• Søndag d. 28. november kl. 11-13

okt
31
søn
Pude-Hafla - Dansetræf @ Fjordsgade Fritids- og Foreningshus | Aarhus | Denmark
Pude-Hafla – Dansetræf
okt 31 kl. 14:00 – 17:00
Fjordsgade Fritids- og Foreningshus
Pude-Hafla - Dansetræf @ Fjordsgade Fritids- og Foreningshus | Aarhus | Denmark

Pude-Hafla – Dansetræf

Raksa inviterer til ”gammeldags” Pude-Hafla i vores lækre lokale på Fjordsgade Skole søndag d. 31. oktober kl. 14.

Det bliver et skønt dansetræf med ”åben scene” hvor alle er inviteret til at komme og give et nummer og vise, hvad det er man går og arbejder med for tiden.

Alle stilarter, solister og grupper er velkomne, og nu hvor den ”almindelige” holdtræning er oppe at køre igen, håber vi rigtigt meget på at se nogle hold, lige fra begyndere til øvede.

Pude-Hafla betyder at du selv skal tage en pude med at sidde på, samt det du vil drikke/snacke undervejs. Der er gratis entre, og intet salg af drikkevarer.

Tilmelding er nødvendigt både hvis man vil optræde og hvis man bare vil komme og kigge på – send en mail til raksa.mavedans@gmail.com.

Tilmelding til ”Åben scene” senest fredag d. 22. oktober, så vi har tid til at lave playliste og sammensætte programmet. Oplys navn(e) på dem der optræder, stilart, koreograf, varighed, om dansen starter ude eller inde på ”scenen” og send musikken på mp3.

Tilmelding som publikum senest fredag d. 29. oktober

Adressen er: Fjordsgade Skole, N.J.Fjordsgade 2, 8000 Aarhus C

Vi har lokalet allerede fra kl. 11 om formiddagen, så man har mulighed for at komme i god tid og øve noget igennem, hvis man har lyst. Skriv det blot i tilmeldingen.

Vi glæder os