sat23mar10:00sat13:00Groove & kampsport Århus10:00 - 13:00(GMT+01:00) Aarhus Fight Academy Event Organized By: Groovedance by Nomi

Event Details

Den vildeste workshop coming up!

Inspirerende, svedig mental og fysisk træning. En blanding af kampsport, Groove, meditation og foredrag.

Vi har samlet det bedste og de bedste – fra 2 forskellige verdener og har et kick ass team der vil give dig en weekend fuld af selvindsigt, selvudvikling og FED træning!

Alle kan deltage – ingen, hverken danse eller kampsport erfaring nødvendig.

Spørgsmål:

-“Jeg har aldrig prøvet kampsport… kan jeg være med”?

Stort JA. Undervisningen er tilrettelagt så du, uanset om du er begynder eller øvet – vil blive mødt på dit niveau. 4 instruktører står klar til at tage sig af dig.

-“Jeg har aldrig prøvet Groove før, kan jeg være med”?

Stort JA, der er ingen svær koreografi. I groove delen, bliver grundprincipper fra kampsports delen brugt, sammen med funktionel træning, meditation og… en masse sjov, personlighed, sved og ballade.

Så – uanset om du er “til det ene eller andet” er undervisningen tilrettelagt så der er en fantastisk effektiv rød tråd – der…. hvor mærkeligt dette mix ellers måtte synes at være – giver ubeskriveligt god mening.

Dato:

23 marts 2024

Program:

Lørdag

10.00-11.45 Selvforsvar /Box

(Instruktør: Rabaz, Mikkel, Mathias og Gustav)

Groove 11.45-13.00

(Instruktør: Nomi)

Frokost

Stress foredrag
(Rabaz)

Pris:
600,-

(Pris indkludere undervisning og frokost)

Frokost bliver leveret fra Ms. Green – lad os vide om du fx. er vegetar eller andet der gør at vi skal tage hensyn til din booking.

Undervisere:

Nomi Kronberg, Rabaz Anwar, Gustav Jonassen, Mathias Andreasen, Mikkel Haahr

Tilmelding:
Via dette link eller mail nomi@groovedance.dk
Frokost bliver leveret fra Ms. Green – lad os vide om du fx. er vegetar eller andet der gør at vi skal tage hensyn til din booking.

Undervisere:

Nomi Kronberg

Uddannet elite diplomtræner, er lidt en danse nørd og har brugt hele mit voksenliv på at dele ud af min viden og inspirere både voksne og børn til at udvikle sig fysisk og mentalt.

Som underviser og inspirator, er mit fokus at forstå folk og møde dem, hvor de er. At hjælpe andre til at kunne mærke sig selv og virkelig nyde at danse/træne. (Både mentalt og fysisk)

Jeg er god til at skabe fællesskab, og når du deltager på mine dansehold, events og retreats, bliver du ikke bare en af deltagerne; du bliver en del af en helt speciel dansefamilie – din Tribe of Dancers.

Udover at være en danse-nørd er jeg konceptudvikler indenfor fysisk og mental træning. Har uddannet instruktører for store fitnesskæder i Danmark og udbyder retreats og events både i Danmark og udlandet. Nyeste koncept udviklet er bevægelse for børn i folkeskoler www.bottlebreak.dk

Min del af vores weekend workshop – er danse og meditationsdelen. Du kan læse alt om den danseform jeg underviser/Groove på www.tribeofdancers.dk

Rabaz Anwar

Jeg har i mine tidligere år været professionel thaibokser.

Efter at have endt min professionelle karriere, har jeg valgt at fokusere på mit arbejde som stress mentor, coach og personlig træner.

Jeg har altid haft stort fokus på et solidt fundament mellem det mentale jeg og det fysiske jeg.

Et solidt fundament kommer til gavn både i ens professionelle liv såvel som i privatlivet.

Det faldt mig derfor helt naturligt, at bruge mine egne erfaringer og ikke mindst uddannelse til at hjælpe andre mennesker, og give dem de fornødne værktøjer til at få det bedste ud af livet.

Det er i min optik, at alle de redskaber jeg har tilegnet mig kommer til udtryk i tæt samarbejde med mine klienter, hvor vi i fællesskab finder et realistisk og opnåeligt mål, for en fremtid uden stress og med mere overskud til hverdagen.

Mit arbejde og klienter har været mangfoldigt – det har været klienter der ønskede at kæmpe, at tabe sig, at få en sundere livsstil både mentalt og såvel som fysisk.

Herudover har jeg ligeledes undervist unge mennesker på diverse opholdssteder med turbulente baggrunde, folk med stress og unge der skulle spores på rette vej.

I al min tid som personlig træner, stress mentor og coach er fokus og målsætningerne altså at arbejde med bl.a. mine klienters vægttab, øge deres styrke, forbedre deres kost, optimere deres velvære, forebygge/bearbejde stress og generelt at give dem en bedre tilgang og motivation for en sundere, stærkere og stressfri livsstil.

Jeg elsker og har en brændende passion for at hjælpe andre på rette vej, og det gør mig glad at kunne være en del af deres succesoplevelse.
www.rabazanwar.com

The crew:

Mikkel Haahr

Jeg er 25 år og har trænet kampsport det meste af mit liv. Jeg arbejder dagligt i politiet og har derfor stor erfaring med, hvilke dele af de forskellige kampsporte der virker i den “virkelige” verden.

Jeg underviser i selvforsvar, der bærer præg af teknikker fra kampsportens verden blandet med metoder, der gennem erfaring har vist sig effektive på gaden.

I denne workshop vil I få et indblik i, hvad selvforsvar er og forhåbentlig føle jer det mere robuste efterfølgende.

Alle kan deltage uanset alder, køn og fysisk form.

Mathias Andreasen

Jeg er 31 år og har ca 15 års erfaring indenfor fitnessbranchen, og har dyrket kampsport i snart 5 år.
Til dagligt er jeg i gang med at tage en HF som jeg er færdig med til sommer, hvorefter jeg skal læse videre.
Har en bred vifte af kompetencer indenfor træningsområdet og masser af erfaring, så uanset hvad du ønsker at opnå med denne workshop, er jeg sikker på at vi kan få nogle succesoplevelser og samtidig få rykket nogle grænser.

Gustav Breus

Jeg er 26 år og har arbejdet som personlig træner, fitness & bokseinstruktør i 5 år.

Jeg har gennem mit arbejde som træner og instruktør fokuseret på at skabe en effektiv, men sjov træning tilpasset den enkelte.

Personligt har jeg erfaring med træningsformer lige fra: styrketræning, elitesport og boksning, men også træning af hr. og fru Danmark. Jeg kan derfor altid sikre træning af høj kaliber til netop dit niveau!

https://www.facebook.com/events/646916027359700/

Time

(Saturday) 10:00 - 13:00(GMT+01:00)

Location

Aarhus Fight Academy

Aarhus Fight Academy

Organizer

Groovedance by Nomi

noreply@facebookmail.com