wed10apr17:40wed20:30Kizomba drop in onsdag17:40 - 20:30(GMT+00:00) Folkestedet Event Organized By: Gert Fred Karlson

Event Details

Er du klar til en fantastisk kizombafest, med Yoeri som gæsteunderviser?

💃🏻🕺🏻 INTRO💃🏻🕺🏻
Kl.19.40 vil Yoeri være gæsteunderviser sammen med Catherine. I fællesskab vil de stå for aftenens forlængede intro, som vil være en 50 minutters workshop i fusionkizz. Uanset om du er nybegynder eller øvet, er du velkommen til at deltage!
Du behøver ingen dansepartner.
Prisen er 40 kr. for denne workshop.

🎶 SOCIALDANS 🎶
Kl. 20.30 spiller Catherine det bedste indenfor kizombagenrene.
Kom, som du er! Du behøver ikke en partner.

💕 PRIS FOR SOCIALDANS 💕
Det er gratis at deltage i socialdansen, men vi opfordrer alle til at bidrage til en fantastisk aften ved at hjælpe med at skabe god stemning og rydde op.
Vi bliver ofte forkælet med en lækker gratis buffet bestående af kage, kylling, frugt, champagne og meget mere. Alle er velkomne ved bordet, når blot du respekterer, at det ikke er “takeaway”, men en ekstra mulighed for socialt samvær.

🤝 SAMMEN ER VI KIZOMBA ÅRHUS 🤝
Kizomba Århus er mere end blot en dansegruppe – vi er en slags “kizomba-familie”. Lad os stå sammen og hjælpe hinanden med praktiske opgaver som at pakke udstyr ud, tage opvasken, tørre borde af og rydde op. Jo flere hænder, jo længere kan vi feste.

📍 STED OG ADGANG 📍
Vi ses på første sal i det store lokale 1.1 med det unikke dansegulv. Benyt Folkestedets hovedindgang (glasdøren) for at komme ind. Hvis ingen er til stede til at lukke dig ind, kan du bruge vores ringklokke til venstre for døren.

💡 NÅR LYSET TÆNDES… 💡
Husk, at når lyset tændes, så betyder det ikke, at festen er forbi, men at oprydningen begynder. Vi opfordrer alle til at tage ansvar og hjælpe med at rydde op, så vi kan fortsætte med at skabe magiske danseoplevelser. Når du hører dørklokken, vis solidaritet ved at gå ned og åbn døren for gæsterne. Måske får du selv brug for en døråbner næste gang!

Sæt kryds i kalenderen og inviter dine dansevenner med! Vi glæder os til at se dig til en uforglemmelig aften fyldt med den magi, som kizomba giver os 💃🏻🕺🏻

https://www.facebook.com/events/767299265390365/

Time

(Wednesday) 17:40 - 20:30(GMT+00:00)

Location

Folkestedet

Folkestedet

Organizer

Gert Fred Karlson

noreply@facebookmail.com