wed01may19:40wed22:30Kizomba drop in onsdag19:40 - 22:30(GMT+02:00) Folkestedet Event Organized By: Gert Fred Karlson

Event Details

En ny fest er klar, så glæd dig til denne osdag!

💃🏻🕺🏻 INTRO 💃🏻🕺🏻
Kl.19.40 vil Gert lave en intro til Kizomba. Der vil blive fokuseret på grundtrin, samt essentielle “Kizomba-regler” (hæl i gulv, vandrette skuldre, ramme, “strakte” knæ, rotere om fælles akse og korte trin) i håbet om, at deltagerne får en fornemmelse af, hvad det er, der gør kizomba til en helt speciel dans.
Uanset om du er nybegynder eller øvet, er du velkommen til at deltage! Du behøver ingen dansepartner, og prisen for deltagelse er blot 25 kr (husk at betale – evt. via Mobilpay 21163949).

🎶 SOCIALDANS 🎶
Kl. 20.15 starter socialdans. Kom, som du er! Du behøver ikke en partner. Du bliver præsenteret for den skønneste kizomba-musik!

💕 PRIS FOR SOCIALDANS 💕
Det er gratis at deltage i socialdansen, men vi opfordrer alle til at bidrage til en fantastisk aften ved at hjælpe med at skabe god stemning og rydde op.
Vi bliver ofte forkælet med en lækker gratis buffet bestående af kage, kylling, frugt, champagne og meget mere. Alle er velkomne ved bordet, når blot du respekterer, at det ikke er “takeaway”, men en ekstra mulighed for socialt samvær.

🤝 SAMMEN ER VI KIZOMBA ÅRHUS 🤝
Kizomba Århus er mere end blot en dansegruppe – vi er en slags “kizomba-familie”. Lad os stå sammen og hjælpe hinanden med praktiske opgaver som at pakke udstyr ud, tage opvasken, tørre borde af og rydde op. Jo flere hænder, jo længere kan vi feste.

📍 STED OG ADGANG 📍
Vi ses på første sal i det store lokale 1.1 med det unikke dansegulv. Benyt Folkestedets hovedindgang (glasdøren) for at komme ind. Hvis ingen er til stede til at lukke dig ind, kan du bruge vores ringklokke til venstre for døren.

💡 NÅR LYSET TÆNDES… 💡
Husk, at når lyset tændes, så betyder det ikke, at festen er forbi, men at oprydningen begynder. Vi opfordrer alle til at tage ansvar og hjælpe med at rydde op, så vi kan fortsætte med at skabe magiske danseoplevelser. Når du hører dørklokken, vis solidaritet ved at gå ned og åbn døren for gæsterne. Måske får du selv brug for en døråbner næste gang!

Sæt kryds i kalenderen og inviter dine dansevenner med! Vi glæder os til at se dig til en uforglemmelig aften fyldt med den magi, som kizomba giver os 💃🏻🕺🏻

https://www.facebook.com/events/974229014158021/

Time

(Wednesday) 19:40 - 22:30(GMT+02:00)

Location

Folkestedet

Folkestedet

Organizer

Gert Fred Karlson

noreply@facebookmail.com