sat03feb(feb 3)13:00sun04(feb 4)16:00Movement LAB med Vittoria Lasorella13:00 - 16:00 (4)(GMT+01:00) Dansestudiet Aarhus Event Organized By: Dansestudiet Aarhus

Event Details

NYE DATOER ER FUNDET – GLÆD DIG TIL DETTE LÆNGE VENTEDE LAB MED VITTORIA LASSORELLA TIL FEBRUAR 2024.

OM LAB
Dansestudiets “Laboratorium” giver nu dansere mulighed for at dykke ned i – og fordybe sig indenfor dans. Hvad der undersøges og nørdes i laboratoriet kan spænde vidt, både i dansegenre og fokus. Hvad kendetegner rammerne er, at det er et forløb, oftest over flere dage, hvor man har god tid til, at dygtiggøre sig og blive inspireret indenfor et specifikt felt.
Vi er altid åbne for, at gå i dialog omkring hvad der skal i laboratoriet, så har du et særligt ønske skal du ikke holde dig tilbage. Vi lover at vi sørger for specialiseret og dygtige undervisere.

OM WORKSHOPPEN
“Movement LAB” er en koreografisk workshop, som går ud på, at lære at gå i dybden med længere koreografier samt at skabe materiale selv. Dette udføres ved fraser, som jeg vil instruere og koreografere med danserne og også give forskellige opgaver til danserne igennem improvisation. Det vil være et trygt rum, hvor der er plads til forskellighed og mange kreative idéer. Fokus vil være på det koreografiske udtryk og hvordan vi bliver bedre til at performe og vigtigst, at føle os trygge med det. Dette vil vi også lave forskellige øvelser til hvordan.”

VITTORIA SIGER OM LAB:
“Det, jeg elsker ved at undervise et særligt forløb som dette, er at se hvordan danseren udvikler sit individuelle udtryk. Det, at få lov at opleve, glæden danseren kan få ved at slippe begræsningerne og derved flytte på sine egne grænser og ikke mindst at føle sig tryg og tilpas i den proces, er en gave for mig.”

OM VITTORIA LASORELLA
Vittoria er uddannet fra London Studio Centre, med speciale i moderne dans og har arbejdet indenfor området i 18 år. Hun har været udøvende professionel danser i ind- og udland, koreograferet sine egne værker samt andres. Hun har undervist i alle niveauer og senest holdt professionelle klasser for Black Box Dance Compagni, som normalt holder til i Holstebro. På nuværende tidspunkt arbejder de på en forestilling på Aarhus teater. Vittoria er kendt for sin positive energi og ikke mindst sin helt egen koreografiske stil, blandet med inspiration fra Limón og release teknikken.

NIVEAU
16 år+ letøvet/øvet

PRIS
550 kr. for 2 dages forløb med fokuseret fordybelse i koreografi med Vittoria Lasorella.

TILMELDING & BETALING
Tilmelding her: https://ezme.io/c/xCE/zBXS
Pladsen er din, når betalingen er modtaget.
Aflyser du, eller skulle MW blive aflyst, kan købsprisen konverteres til et andet dansetilbud på Dansestudiet et år frem.

STED
Dansestudiet Aarhus, Bissensgade 14b, 8000 Århus C

https://www.facebook.com/events/699252184117301/

Time

3 (Saturday) 13:00 - 4 (Sunday) 16:00(GMT+01:00)

Location

Dansestudiet Aarhus

Dansestudiet Aarhus

Organizer

Dansestudiet Aarhus

noreply@facebookmail.com