sat03feb09:00sat16:00Planum x Missjo Photoshoot09:00 - 16:00(GMT+01:00) Banegårdsgade 36A, 8000 Aarhus C, Danmark Event Organized By: Planum

Event Details

EKSKLUSIVT HEADSHOT EVENT FOR DANSERE!

Vi har planlagt et fedt event og verdens bedste mulighed for at få nogle DOPE headshots du kan bruge til auditions eller bare til spice på din IG❤️‍🔥

Det er et unikt tilbud, og der er begrænsede pladser. Når tilmeldingen åbnes, booker man selv sit time slot via et link, som vi deler på eventet og story, så hold øje.

Hvad du kan forvente:
📸 Pop-Up Photoshoot Studie: Træd ind i vores seje pop up fotostudie på Planum i Banegårdsgade og lad Jose fange dine bedste vinkler. Vores mål er at give dig billeder, der kan åbne døre til spændende auditions og muligheder, samt at få et selvtillidsboost og en forsmag på, hvordan det er at være på et fotoshoot set.

🎵 Musik og hygge: Udover Jose kommer der til at være nogle af vores skønne Planum staff, og vi opfordrer til at man blive hængende og hygger før/efter ens shoot. Man må også gerne tage en danseven med som hype person.

🍹 Forfriskninger: Vi sørger for at der kan købes lidt at drikke og snacks til gode priser, så vi kan holde os kørende.

🤩 Professionel Redigering: De endelige billeder blider high end redigeret. Så hvis du vågner op med en bums på kinden dagen inden, kan du være helt rolig – nobody needs to know.

💃 Pose coaching: Vi hjælper dig med at finde alle de gode vinkler, og kommer forberedt med masser af lækre pose idéer, hvis du selv skulle løbe tør.

📝 Forberedelsesguide: Som deltagende får du inden shootet tilsendt en lille guide til, hvordan du bedst forbereder dig til at få mest muligt ud af dit shoot.

Hvorfor er dette så vigtigt?
Professionelle billeder er uundværligt for at tage din karriere til det næste niveau. Uanset om du drømmer om auditions, workshops eller bare vil imponere på sociale medier, er et imponerende headshot essentielt.

Normalt ser priserne helt anderledes ud(!), men vi har skabt et unikt tilbud som et slags flash sale, så du kan få dine billeder til en brøkdel af prisen!

FORBEREDELSE ER KEY!
Når du tilmelder dig, vil du modtage vigtig information om, hvordan du bedst forbereder dig til shootet. Vi deler tips og tricks, så du kan få det bedste ud af din fotosession.

Detaljer:
📆 Dato: Lørdag d. 3. februar
🕒 Tidspunkt: Tiderne er fordelt mellem 9-12 og 13-16
🏨 Sted: Planum, Banegårdsgade 36A

Priser:
💸 Kun 750 kr for medlemmer på Planum. Kommer du udefra er prisen 950 kr, men du er stadig mere end velkommen).

Prisen inkluderer to professionelt redigerede billeder, som du selv får lov at udvælge i et online galleri med dagens bedste skud.

Du kan selvfølgelig tilkøbe flere billeder efterfølgende, hvis du ikke kan vælge for fierceness❤️‍🔥

BEGRÆNSEDE PLADSER TILGÆNGELIGE, SÅ VENT IKKE MED AT TILMELDE DIG!

Medlemmer: https://planum.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=643

Ikke-medlemmer: https://planum.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=644

https://www.facebook.com/events/890640589229220/

Time

(Saturday) 09:00 - 16:00(GMT+01:00)

Location

Banegårdsgade 36A, 8000 Aarhus C, Danmark

Banegårdsgade 36A, 8000 Aarhus, Denmark

Organizer

Planum

noreply@facebookmail.com