fri02feb17:30fri20:30Rasmus Dissing med Flamenco, Vinsmagning og spansk Paella17:30 - 20:30(GMT+01:00) Mejeriet, Alken Event Organized By: Kirstine Hastrup

Event Details

Hør et nummer fra Musikhuset Aarhus

En magisk aften med Rasmus Dissing & Flamencolegenderne. Med autentisk spansk paella & sherrysmagning
Decemberrabat – køb 2 billetter for kr. 995.-
150 kr. i rabat ved køb af enkeltbilletter med koden julegave

https://www.billetsalg.dk/Event/Rasmus%20Dissing%20med%20flamenco%2C%20sherry%20og%20spansk%20paella/5434?

Tag med på en magisk koncertoplevelse, der vækker alle dine sanser! I februar 2024 præsenterer Flamenco Teatret igen den populære koncert med Rasmus Dissing & Flamencolegenderne. I samarbejde med Danmarks førende paellakok og sherryekspert byder vi indenfor til et varmt vinterarrangement, hvor mad, vin og musik går op i en højere enhed.

Flamenco Teatret byder den spanske flamencosanger Pedro ”Niño de la Fragua” fra Jerez de la Frontera velkommen. Sammen med et stærkt hold af danske kunstnere fortsætter han den fascinerende rejse, som flamencodanser Kirstine Hastrup og Povl Dissing sammen begyndte i 2016 i netop Jerez de la Frontera – Flamencoens vugge og sherryens hjemby! Denne kunstneriske forening mellem den danske sang og den spanske flamencotradition fortsættes nu af Povl Dissings søn, Rasmus Dissing. Han bærer den store arv fra sin far med sig, og ved at lade den danske sang møde flamencoen skaber koncerten helt nye fortolkninger og sætter sit eget præg på kendte danske sange, altid med stor respekt for begge traditioner.

Under koncerten vil kok og skuespiller Thorbjørn Carl Hjalager præsentere de mytiske sherryvine fra den sydspanske by Jerez de la Frontera. Sherryvinene fra Sydspanien er en af verdens mest underkendte vine, men det er en skam, for sherryen byder på en bred vifte af smagsoplevelser og anses af kendere for at være en af de mest komplekse vine. Men dette er ikke blot en traditionel vinsmagning – det er en sanselig vinoplevelse. Som man siger i Andalusien: Man kan smage på musikken og lytte til vinen. Du vil opleve en sanselig vinsmagning, hvor vin, musik og dans smelter sammen til en uforglemmelig helhedsoplevelse.

Thorbjørn Carl Hjalager, der er ekspert i de kulinariske spanske hemmeligheder, vil guide dig gennem sherryens spændende smagsunivers – fra den knastørre Fino til den søde PX. Imens vil sangerne Rasmus Dissing og Pedro ”Niño de la Fragua”, guitaristerne Lasse García og Nikolaj Rosengreen samt flamencodanser Kirstine Hastrup præsentere musik, der harmonerer perfekt med vinene.

Før koncerten serveres der en overdådig skaldyrspaella, der garanterer den autentiske spanske stemning. Så kom og nyd en aften fyldt med musik, vin og gastronomi.

Rasmus Dissing med flamenco, sherry og spansk paella

Alken Mejeri
Edel Laursen,
Boesvej 3
02-02-2024 18:00 – 22:00

flamencoglobe.com
flamencoteatret.dk

Priser: 595,00 – 995,00 Kr. inkl. billetgebyr

https://www.facebook.com/events/339766348813045/

Time

(Friday) 17:30 - 20:30(GMT+01:00)

Location

Mejeriet, Alken

Mejeriet, Alken

Organizer

Kirstine Hastrup

noreply@facebookmail.com