sun18feb11:00sun12:30Unique soul Dance11:00 - 12:30(GMT+01:00) Tropica Dance Studio Event Organized By: Catarina Cifuentes

Event Details

Skønne kvinde, er du klar på noget sjovt? Så kom med! 🥰
Det er med stor glæde, Catarina Cifuentes faciliterer denne danse workshop.

Unique soul Dance er en kraftfuld måde at komme i kontakt med din krop, og alle de fantastiske energier du har til rådighed. Vi kvinder lever i en maskulin verden, hvor vi det meste af tiden er oppe i hovedet. Men da vi er et feminin køn, er det vigtigt at komme ned i kroppen og mærke den power vi besidder. Det kan du opnå med dans og en bevidst intention om at komme i kontakt med din indre skaberkraft.
Unique soul Dance tager udgangspunkt i de syv chakra. Vi vil systematisk danse os i balance, hvor vi starter med rodchakraet og slutter ved kronechakraet. Du får desuden bevæget kroppen til gode rytmer, mere flow i dit energi system, adgang til den intuitive side af dig, selvkærlighed, kreativitet og ikke mindst overgivelse, som er dybt forbundet med din feminine energi.
Du behøver hverken at kende til chakra eller have et højt danseniveau. Du vil blive guidet igennem, jo længere vi bevæger os op i chakra jo mere frit og intuitivt bliver dansen og dermed dit udtryk.
Visionen er at vi skaber et kraftfuldt og kærligt rum, hvor vi forbinder os til kroppen og udfolder os til dejligt og inspirerende musik.
Du skal bare komme præcis som du er, unik og helt fantastisk.

Medbring yogamåtte og tæppe til afspænding/integration. 🙏🏼

Deltager max antal 25 kvinder.

Du deltager på følgende måde:
* Send privat besked til Catarina Cifuentes
* Send et symbolsk beløb på 40kr. Over MobilePay på tlf. 29716413

Hvis du har ydeligere spørgsmål, skriv endelig til Catarina Cifuentes.

https://www.facebook.com/events/1420613808808110/

Time

(Sunday) 11:00 - 12:30(GMT+01:00)

Location

Tropica Dance Studio

Tropica Dance Studio

Organizer

Catarina Cifuentes

catarinavehl2@hotmail_com