Dansestudiet

Lisbet Kokholm Nør & Anne-Teresa Njust Høj er begge ejere af Dansestudiet Aarhus og driver til daglig skolen sammen. De overtog skolen d. 1. marts 2020.

Skolen blev grundlagt i 1979 af Gitte Holm under navnet Institut Gitte Holm. I 1999 overtog datteren Susanne Holm skolen, og navnet blev ændret til Dansestudiet Aarhus. Så i over 40 år har Dansestudiet været en vigtig del af det aarhusianske dansemiljø.

Skolen er en privat skole og råder over tre sale, en hyggelig café med kig til alle sale, badefaciliteter og reception.

Der undervises i moderne dans, ballet, contemporary, jazz, street dance og mange andre urbane stilarter Der er hold for både nybegyndere, let øvede, øvede og professionelle dansere – uanset alder, niveau og ambition er du velkommen. Nærvær, indlæring i et trygt miljø og respekt for eleven og dansen er nogle af vores grundbegreber.

Skolen er respekteret for sin talentudvikling, og har gennem årene indtaget en betydningsfuld rolle i udviklingen af såvel det lokale som det nationale dansemiljø. Flere af de danske dansere og koreografer, der i dag markerer sig på dansescener i Danmark og Europa, har modtaget undervisning eller uddannelse på Dansestudiet Aarhus.

Dansestudiet Aarhus er central beliggende i Aarhus C tæt på Musikhuset, Bora Bora – dans og visuelt teater, Godsbanen og AROS.

Link til dansestile er på vej