Stem og støt DanseParaplyen Aarhus

Støt DanseParaplyens aktiviteter som Sommerdans på Pier 2 og Danseteltet i Aarhus Festuge samt dansevision for Aarhus med Danseportal, Danse- og Kulturpavillon og Dansens Hus ved at stemme på vores projekt hos Spar Nord Fonden her senest 31. marts. Det kræver kun indtastning af navn & telefonnummer. Konkurrencereglerne er simple – det forslag der får flest stemmer får 10.000 kr.

Udover de 10.000 kr. i denne konkurrence vil vi også indsende en ansøgning på 75.000 kr til Spar Nord Fonden omkring Aarhus Festuge. Hvis vi vinder konkurrencen, vil vi bruge det som argument for finansiering et eksordinært godt dansetelt i Aarhus Festuge. Det vil være i form af en Hexadome på 175 m2 til dansegulv tilkoblet en Crossover på 68 m2 med scene for at vise potentialet ved gode og permanente byrum til dans og fællesskaber i Aarhus.

Hexadomen skal være udstyret med godt dansegulv & scene samt kvalitets lyd og lys så det er iøjnefaldende og indbydende for nye og eksisterende dansere samt for maximalt at kunne synliggøre os i bybilledet og påvirke/motivere den igangværende beslutningsproces for kultur, idræts- og fritidsfaciliteter i Musikhusparken og Aarhus C/Ø.

Som opvarmning til festugen vil DanseParaplyen arrangere sommerdans til Ocean Race den 4. juni samt efterfølgende på Pier 2 til og med 20. august.

DanseParaplyen Aarhus afholder repræsentantskabsmøde onsdag den 29. marts kl 19 på Dokk1 – se her – hvor bl.a. vi skal diskutere årets initiativer. Mød op og støt dansen i Aarhus. Alle er velkomne.